Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλαδικές: Δίδυμες έβγαλαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία

Δημοσιεύτηκε

στις

δίδυμες αδερφές στις πανελλήνιες
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Oι δίδυμες Πατρινές, Αγγελική και Αδαμαντία Θεοδωροπούλου, δεν γεννήθηκαν και μεγάλωσαν απλώς μαζί, δεν πέρασαν μαζί όλες τις χαρές της παιδικής ζωής και της εφηβείας, δεν διάβασαν μόνο μαζί για τις πανελλήνιες κρατώντας η μια το βιβλίο της άλλης για να αλληλοεξετάζονται….. Κατάφεραν και το εξής… παραμυθένιο: Συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία! 17.350 μόρια ακριβώς! Σαν να πέρασαν τα γραπτά τους με… χάρακα και να βγήκε το όνειρο στην ίδια ευθεία!

Μαθήτριες του Λυκείου Καστριτσίου και του φροντιστηρίου Άλμα, η Αγγελική και η Αδαμαντία επέλεξαν να εισαχθούν στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. ‘Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ΄αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε», λέει η Αδαμαντία. «Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε από το να αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο», λέει η Αγγελική.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου πώς αντέδρασαν όταν είδαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία απαντούν με μια φωνή: «ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

Ίδια ήταν και η αντίδραση των δικών τους, οι οποίοι είναι άλλωστε «προπονημένοι» στα.. απίθανα. Και τούτο καθώς το χρόνου, το 2025, θα καθίσουν στα θρανία για να δοκιμαστούν στις πανελλήνιες, τα δύο, επίσης δίδυμα αδέλφια της Αγγελικής και της Αδαμαντίας: ο Νίκος και ο Γιώργος!

Τέσσερα παιδιά, στη μάχη των πανελληνίων μέσα σε δύο χρόνια. Δύο κορίτσια και δύο αγόρια, που παίζουν την ευτυχία στο.. τετράγωνο… Γιατί οι πανελλήνιες έχουν και τις φωτεινές ανθρώπινες στιγμές τους.

Θα μπορούσε να πει κανείς ένα απλό «αυτά δεν γίνονται» και να αποτυπώνει πλήρως το απίστευτο του πράγματος, όπως αναφέρει το the best.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ