Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γυναικοκτονία: 24χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι ένας 24χρονος και το θύμα είναι η 19χρονη σύντροφός του, την οποία πυροβόλησε με το θύμα να φέρει τραύματα από τη μέση και πάνω.

Ο 24χρονος τηλεφώνησε στις Αρχές και τους είπε πως πυροβόλησε την 19χρονη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού, εντόπισαν την γυναίκα νεκρή και τον άνδρα να παραδίδεται.

Τα όσα είπε στους αστυνομικούς προκαλούν φρίκη: Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, όταν η 19χρονη μετά την εργασία της πήγε στο σπίτι του επί της οδού Βαμβά 18 στον Πειραιά, για ακόμη μία φορά καβγάδισε έντονα με την κοπέλα για λόγους ζηλοτυπίας. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι επάνω στην λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι και κατάλαβε μόνο τι είχε συμβεί, όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του. Τότε, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς αποφάσισε να πάει να παραδοθεί, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 19χρονης το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Πηγή: newsit.gr

Έμμα: Νέα μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο – Οι αρχές ψάχνουν το ροζ τσαντάκι

Κρήτη: «Μπουμπούκια» δράστης και θύμα του αιματηρού επεισοδίου τα ξημερώματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ