Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας – Απαγορεύεται να πλησιάσει τη σύζυγό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του αφέθηκε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας  που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 37χρονη σύζυγο του.

Ο κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να ζήτησε συγγνώμη, αφού προηγουμένως η ανακρίτρια έλαβε κατάθεση από τη σύζυγο του, η οποία άλλαξε την αρχική της κατάθεση και αποκάλυψε πως τα τραύματα της είναι υπαιτιότητα του συζύγου της.

Η απολογία του κράτησε περίπου μια ώρα, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης του δικηγόρου κατέθεσε η μεγάλη του κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, η πρώην σύζυγός του αλλά και ο κουμπάρος και συνάδελφος του ζευγαριού.

Βγαίνοντας από τον εισαγγελέα ο κ. Λύτρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων είπε:

«Πραγματικά βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος», συμπλήρωσε. «Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο αυτό το περιστατικό που έγινε, αν μπορώ να θεραπευτώ. Να ζητήσω βοήθεια. Πραγματικά σας το λέω ότι έχω χτίσει μια καριέρα και μία οικογένεια έγινε με κόπο και από εμένα και τη σύζυγό μου. Η πράξη η οποία έγινε είναι για εμένα κάτι αδιανόητο όπως και για αυτή», συνέχισε. «Επαναλαμβάνω ότι θα αναζητήσω τις αιτίες και τις ψυχολογικές γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου. Να μην βρεθεί κανένας άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Είναι από τις περιπτώσεις που ακούω αλλού και βλέπεται πόσο αιχμηρός είμαι και το ίδιο αιχμηρός πραγματικά είμαι και με τον εαυτό μου», ανέφερε. «Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο, πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου. Πιστεύω το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.




Ο 52χρονος δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την 37χρονη σύζυγο του αλλά παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς και των δυο περί πτώσης από σκάλες, η καταγγελία του γιατρού που εξέτασε την 37χρονη οδήγησε την υπόθεση στα δικαστήρια.

Πειθαρχική έρευνα

Στο μεταξύ, την εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του δικηγόρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός. Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι με έγγραφο του ο κ. Βερβεσος ζητησε από τον πρόεδρου του πειθαρχικού του ΔΣΑ, Ζήση Κωνσταντίνου, να διερευνήσει τα αναφερόμενα στο Τύπο περι σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος της επισης δικηγόρου συζύγου του. Πλέον, ο κ. Κωνσταντίνου καλείται να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση προκειμένου να καταλήξει σχετικά με το αν θα «ανοίξει» πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ