Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στην Κηφισιά: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – «Χτύπησε» το 112 | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, η έκρηξη έχει σημειωθεί σε επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς και αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά.Πρόκειται για το εργοστάσιο Παλαμηδης ΑΕ που φτιάχνει συσκευασίες φαγητού και μαγειρικά σκεύη.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. Πριν από λίγο εκδόθηκε μήνυμα από το 112 λόγω των πυκνών καπνών. “Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα” αναφέρει το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας.

Αυτήν τη στιγμή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Σε βίντεο φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί πάνω από το σημείο της έκρηξης, με το γεγονός ότι καίγονται ανοξείδωτα υλικά να προκαλεί αγωνία για τοξικό νέφος. Σύμφωνα και με την πυροσβεστικής, ένταση και έκταση του καπνού είναι ανησυχητικά μεγάλη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έχει συνέπεια οι φλόγες να μεταπηδήσουν σε γειτονικό εργοστάσιο. Εκκενώνονται και οι εταιρείες από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού.

Την ίδια στιγμή έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή, με την Τροχαία να επισημαίνει ότι έχει κλείσει ο παράδρομος της Εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο της Καλυφτάκη.

Οι καπνοί που βγαίνουν από τέτοιου είδους φωτιές είναι τοξικοί και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Δείτε βίντεο:




Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ