Χωρίς κατηγορία
Ελαιόλαδο: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν συστηματικά το ελαιόλαδο στη διατροφή τους έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν το καταναλώνουν.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε γαλλική έρευνα που διήρκεσε 5 χρόνια, στο πλαίσιο της οποίας παρακολουθήθηκαν 7.625 Γάλλοι άνω των 65 ετών όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr

-
Ρέθυμνο14 λεπτά πριν
«Ρεθυμνάκι αγάπη μου!» – Μια παλιά φοιτήτρια γράφει για όλα όσα πέρασε στην πόλη μας
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Πόσο επηρεάζει την Κρήτη η πρωτοφανής αμμοθύελλα της Αιγύπτου
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Έβαλαν τον γαμπρό στην καρότσα του αγροτικού και τον έπλυναν με πιεστικό μηχάνημα!
-
XANIA3 ημέρες πριν
Γαύδος: Ξυλοδαρμός τουρίστα από δύο αιρετούς