Χωρίς κατηγορία
Ελαιόλαδο: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν συστηματικά το ελαιόλαδο στη διατροφή τους έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν το καταναλώνουν.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε γαλλική έρευνα που διήρκεσε 5 χρόνια, στο πλαίσιο της οποίας παρακολουθήθηκαν 7.625 Γάλλοι άνω των 65 ετών όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr

-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Πανηγύρι Αγίας Μαρίνας στο Μοναστηράκι: Μια βραδιά με τον Νίκο Ζωιδάκη που τα είχε όλα! ΦΩΤΟ
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το Daynight στη Λαϊκή: Οι πολίτες μιλούν και οι απαντήσεις «γράφουν» ιστορία | ΒΙΝΤΕΟ
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
O Γιώργος Ταταράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ρεθύμνου
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Η πιτσιρίκα που χόρεψε Μαλεβιζιώτη και μάγεψε το Μοναστηράκι Ρεθύμνου | ΒΙΝΤΕΟ