Χωρίς κατηγορία
Ελαιόλαδο: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν συστηματικά το ελαιόλαδο στη διατροφή τους έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν το καταναλώνουν.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε γαλλική έρευνα που διήρκεσε 5 χρόνια, στο πλαίσιο της οποίας παρακολουθήθηκαν 7.625 Γάλλοι άνω των 65 ετών όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Ηράκλειο: Συνοδεία περιπολικού έφτασε η νύφη στην εκκλησία! ΒΙΝΤΕΟ
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
Η Κρητικιά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο «The Voice» – Ξετρέλανε και τους 4 κριτές! | ΒΙΝΤΕΟ
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Ιερέας έδιωξε κουμπάρα από το γάμο – «Πήγαινε ντύσου, εδώ δεν είναι πασαρέλα!» | ΒΙΝΤΕΟ
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ13 ώρες πριν
Ηράκλειο: Στην Εντατική ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης – Παρασύρθηκε από μηχανάκι