Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το άτυχο σαμιαμίδι στην Κρήτη που προκάλεσε παρέμβαση… ηλεκτρολόγου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

“Αν δείτε σαμιαμίδι στο σπίτι σας είναι τύχη!”

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την παραπάνω φράση, κυρίως από τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας.
Η μικρή αυτή σαύρα – για λόγους που η λαϊκή θυμοσοφία δημιούργησε – θεωρούνταν καλός οιωνός, και μάλιστα οι παλαιότεροι τόνιζαν ότι αν δεις σαμιαμίδι στο σπίτι και το σκοτώσεις, είναι σα να διώχνεις την καλή τύχη από το σπίτι σου.

Στην περίπτωση της φωτογραφίας, μάλλον η τύχη δεν δούλεψε και τόσο καλά για το ίδιο το σαμιαμίδι, το οποίο εντοπίστηκε, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης του Cretalive, μέσα σε…κουτί θερμοστάτη!
Η ιδιαίτερα μικρόσωμη και ευέλικτη σαύρα κατάφερε να “τρυπώσει” στο κουτί, ωστόσο, όπως έδειξε η συνέχεια εγκλωβίστηκε εκεί.

Η ανακάλυψη της περίεργης σορού έγινε, σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, όταν διαπιστώθηκε ότι ο θερμοστάτης δεν λειτουργεί και κλήθηκε ηλεκτρολόγος για να εντοπίσει την “πηγή” του προβλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version