Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

ΚΡΗΤΗ: Περιπέτεια για 3χρονο κοριτσάκι που απήχθη από τον πατέρα του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ήταν μια δύσκολη  καταδίωξη που κράτησε δυο ώρες και κάνεις δεν μπορούσε να ξέρει την έκβαση της. Ένας 46χρονος από το Καστέλι που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα άρπαξε χθες την τρίχρονη κόρη του, όταν περίπου στις 12.00 σήμερα πήγαν να του κοινοποιήσουν μια προφορική εισαγγελική εντολή για εγκλεισμό του, μπήκε στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς την Εθνική Οδό. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του candianews, ο άνδρας οδηγούσε επικίνδυνα προκειμένου να τους αποφύγει και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια της 3χρονης έτσι τα περιπολικά αποσύρθηκαν και τη θέση τους πήραν συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας Χανίων. Η αγωνία ήταν πολύ μεγάλη καθώς όταν πλησίαζαν το αυτοκίνητο του 46χρονου δεν έβλεπαν το παιδί, το οποίο ήταν ξαπλωμένο στο πίσω κάθισμα με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία για την τύχη του.

Τελικά λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ο οδηγός έμεινε από καύσιμα και σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή του Φοδελε και εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν το παιδί από το αυτοκίνητο το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version