Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Τα κατάφερε ο 12χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο – Βγήκε νικητής και επέστρεψε σπίτι του!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν για σχεδόν 20 μέρες, ένα δωδεκάχρονο παιδάκι έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι του και που πρώτο είχε αναδείξει το Daynight.gr (δείτε εδώ).

Πρόκειται για το αγόρι που στις αρχές του μήνα είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο τρίτο όροφο στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού ενώ έπαιζε με τα αδέλφια του.

Από την πτώση ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπεια να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Τελικά με τη βοήθεια των γιατρών τα κατάφερε και πλέον το αγόρι είναι καλά στην υγεία του αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti το προηγούμενο 24ωρο έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version