Διαφήμιση

XANIA

Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού τη νύχτα μετά από σοβαρό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα στο Νεροκούρου Χανίων κινητοποιώντας την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Το ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ο οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό τραυματισμένος ο οδηγός. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβέστες αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Λίγο αργότερα η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε και ο οδηγός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, έχοντας τις αισθήσεις του. Παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

 

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version