Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε η 56χρονη που εξαφανίστηκε ενώ πήγαινε στη δουλειά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης γυναίκας από το Μαρούσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες Παρασκευή (19.5.2023) και η οικογένειά της έκανε εκκλήσεις στα social media και μέσω του newsit.gr για πληροφορίες, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη από το Μαρούσι εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της. Κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνισή της, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της με αναρτήσεις στα social media, ζητώντας πληροφορίες.

«Το αμάξι της έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στις 8.50 να κινείται στην οδό Σωρού, στο Μαρούσι και το τελευταίο στίγμα της, με βάση την αστυνομία εντοπίστηκε στο Αλιβέρι» δήλωσε στο newsit.gr ο γιος της 56χρονης, Βασίλης Παυλάτος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version