Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λιποθύμισε πυροσβέστης στην μάχη με τις φλόγες στη Νέα Πέραμο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο πύρινος εφιάλτης σε Αττική και Κορινθία, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να ελέγξουν τις φλόγες που νωρίτερα απείλησαν τον οικισμό Κανδήλι στη Νέα Πέραμο.

Την ίδια ώρα, οι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης, ενώ ο πυκνός καπνός δημιουργεί αποπνικτικές συνθήκες στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ενδεικτικό της εξαντλητικής μάχης που δίνουν οι πυροσβέστες εδώ και ημέρες σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα είναι οι εικόνες που πρόβαλε το Mega και δείχνουν έναν πυροσβέστη να βρίσκεται λιπόθυμος στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο και τον μετέφερε στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version