Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η φωτογραφία του Χαρδαλιά από έξοδό του που δίχασε | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στους δύσκολους καιρούς του κορονοϊού, είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε που μπορούμε να πηγαίνουμε άφοβα. Έτσι τώρα γνωρίζουμε πώς ούτε παρουσία Χαρδαλιά κολλάει covid.

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστός και ως “σερίφης”, με την στάση του μας έδειξε πώς όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο κορoνοϊός τρέχει να ξεφύγει. Έτσι άπαντες μπόρεσαν να απολαύσουν με ασφάλεια και χωρίς να ταλαιπωρούνται από μάσκες την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος.

Ο χώρος μπορεί να ήταν ανοιχτός αλλά οι αποστάσεις δύο μέτρων (που μας έχουν πρήξει επισημάνει πολλάκις) δεν τηρήθηκαν ούτε για πλάκα.

Χαρακτηριστική είναι η ποζαριστή εικόνα του ζεύγους Χαρδαλιά όπου δεν υπάρχει ούτε κουνούπι κοντά τους σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη των δύο μέτρων…

… αλλά αφού ξεκίνησε η παράσταση και οι φωτογράφοι δεν ήταν φάτσα κάρτα, όλα τα επικοινωνιακά πήγαν περίπατο…

Νταξ παιδιά, Εκτός από την φαμίλια Μητσοτάκη ούτε παρουσία Χαρδαλιά κολλάει covid.

Μόνο στα πανηγύρια κολλάει…

Πηγή: libertin.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version