Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια γλυκιά συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι!

Υλικά για 6 άτομα

Για τη βάση φράουλα

  • 150 γρ. φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό
  • 20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Για τη βάση γιαούρτι

  • 150 γρ. γιαούρτι πλήρες
  • 70 γρ. φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ.σ. νερό
  • 20 γρ. υγρή στέβια
  • 2 φύλλα ζελατίνης μουσκεμένα σε κρύο νερό

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε τις φράουλες μαζί με τη στέβια και το χυμό λεμόνι και μόλις λιώσουν οι φράουλες προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις έχουμε σουρώσει.
  2. Αφήνουμε το μείγμα να λιώσει και το βάζουμε στη φόρμα για την πουτίγκα (βγαίνει μέχρι τη μέση). Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες με το γιαούρτι και τη στέβια.
  4. Ζεσταίνουμε το νερό και λιώνουμε μέσα τις ζελατίνες και το προσθέτουμε όλο μαζί το μείγμα στο μπολ με το γιαούρτι.
  5. Ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε από τη ψυγείο τη φόρμα και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με το γιαούρτι.
  6. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά. Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες.

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version