Διαφήμιση

VIRAL

Η ανορθόγραφη πινακίδα σε πολυκατοικία που έγινε viral στο Twitter και το σημείωμα-απάντηση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι συνηθισμένο να εντοπίζει κανείς λάθη στην ορθογραφία ή στη σύνταξη σε πινακίδες, ταμπέλες, κολώνες και συνθήματα στους τοίχους. Όμως κάποιες περιπτώσεις είναι κραυγαλέες, με τα ορθογραφικά λάθη να βγάζουν «μάτι».

Όπως για παράδειγμα, αυτή η πινακίδα που έχει τοποθετήσει κάποιος στην είσοδο πολυκατοικίας (πιθανότατα στην Κύπρο). Ο «συγγραφέας» δικαίως είναι αγανακτισμένος, διότι προφανώς ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού και εμποδίζουν την πρόσβαση των ενοίκων στην πολυκατοικία, όμως φαίνεται πως ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν πρόσεξε το ορθογραφικό του λάθος.

«Παρακαλώ μην κλίνετε την είσοδο της πολυκατοικίας» γράφει η πινακίδα που ανέβασε χρήστης του Twitter.

Κάποιος παράκουσε την… εντολή όμως και αποφάσισε να τρολάρει τον ανορθόγραφο γείτονά του. Έτσι κόλλησε από κάτω ένα σημείωμα με την κλίση του ουσιαστικού “είσοδος”.

Δείτε τη φωτογραφία και «κλείστε» τα μάτια

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version