Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγραψε ιστορία ο Ταϊγανίδης: Τερμάτισε στο λιμάνι της Σητείας!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης πέτυχε τον στόχο που έθεσε και λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στον τερματισμό του.

Ο άθλος του Χαραλάμπου Ταϊγανίδη που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου και διήρκεσε μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης 9 του μήνα ολοκληρώθηκε με τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη να ολοκληρώνει το κατόρθωμα του κολυμπώντας 250 χιλιόμετρα σε ανοικτή θάλασσα!

Φτάνοντας στον τερματισμό του, στο λιμάνι της Σητείας, με δεκάδες Στειακούς να τον περιμένουν στην προβλήτα, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης δέχτηκε αποθεωτική υποδοχή με τον ίδιο τερματίζοντας να κρατάει μια ελληνική σημαία!

Η τοπική κοινωνία με κόρνες, χειροκροτήματα επιφύλαξε μια αποθεωτική υποδοχή στον Ταϊγανίδη ενώ ο Δήμος Σητείας πρόκειται να τον βραβεύσει στο μνημείο του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version