Διαφήμιση

LIFESTYLE

Θρήνος για την Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Βίκυ Καγιά.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο πολυαγαπημένος πατέρας της παρουσιάστριας και μοντέλου έφυγε από την ζωή.

Την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της, γνωστοποίησε σήμερα (24/4) η ίδια η Βίκυ Καγιά μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε μία παλαιότερη κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλό ταξίδι, μπαμπά μου. Σ’ αγαπώ».

Η Βίκυ Καγιά σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τους γονείς της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχθηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version