Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Βρετανίδα φοιτήτρια κατήγγειλε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έναν 25χρονο Κύπριο κατήγγειλε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της μία 18χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια που βρίσκεται στην Κρήτη και ειδικότερα στην περιοχή της Χερσονήσου για διακοπές.

Η κοπέλα φέρεται να διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου. Στο ίδιο μπαρ θαμώνας ήταν και ο 25χρονος. Οι δύο τους έπιασαν κουβέντα και στην συνέχεια φέρεται να μετακινήθηκαν σε άλλο χώρο του μαγαζιού όπου παρέμειναν για λίγο, με τον 25χρονο να αποχωρεί τελικά από το μπαρ.

Η καταγγελία έγινε την επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας αναζήτησαν βιντεοληπτικό υλικό και έτσι έφθασαν στην ταυτότητα του 25χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πάντως το περιεχόμενο του οπτικού υλικού φέρεται να διαφοροποιεί κάπως τα όσα έχουν καταγγελθεί για το μοιραίο τετ-α-τετ των δύο νέων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version