Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εγκαινιάστηκε η νέα γέφυρα του Σταυρωμένου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Υπενθυμίζεται ότι η γέφυρα που έχει δοθεί εδώ κι ένα μήνα στην κυκλοφορία, κατέρρευσε τον Νοέμβριο του 2020 από τα ορμητικά νερά του Αρκαδιώτη ποταμού.

Η νέα γέφυρα προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ που κατασκευάστηκε στην θέση της παλιάς, αναμένεται να «θωρακίσει» αντιπλημμυρικά για τις επόμενες δεκαετίες την ευρύτερη ανατολική ζώνη του Ρεθύμνου.

Το σημαντικό αυτό έργο υποδομής αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία καθώς καλύπτει τις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών.

Αξίζει ν αναφερθεί ότι η κοίτη του ποταμού Αρκαδιώτη οριοθετήθηκε σε βάθος περίπου 100 μέτρων βόρεια και νότια της γέφυρας με την τοποθέτηση περιβαλλοντικά ενδεδειγμένων συρματοκιβωτίων. Για την ασφαλή διέλευση των πεζών τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα και ανθεκτικά στηθαία ασφαλείας κατά μήκος της γέφυρας.

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version