Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Γονείς και καθηγητές σε σχολείο του Ρεθύμνου εμψύχωσαν τα παιδιά με ένα πανό κι ένα λουλούδι!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με έναν απλό και συνάμα γεμάτο ουσία συμβολισμό, επιχείρησαν να δώσουν δύναμη οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου στους μαθητές που «ρίχτηκαν» σήμερα το πρωί στη… μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Μία μάχη χωρίς ηττημένους, καθώς η όλη διαδικασία αποτελεί απλά εφαλτήριο και όχι μονόδρομο που καθορίζει άπαξ διαπαντός το μέλλον των σημερινών 17ρηδων.

Ένα πανό απλωμένο στην είσοδο του σχολείου, λοιπόν, υποδέχτηκε τους υποψήφιους των εξετάσεων, δίνοντάς τους το μήνυμα ότι σήμερα κλείνει μεν ένας κύκλος, αλλά ένας νέος γεμάτος όνειρα, ανοίγει…

Την όμορφη αυτή κίνηση, συμπλήρωσε ένα πλήθος από λουλούδια, τα οποία δόθηκαν κατά την είσοδο σε κάθε μία και σε κάθε έναν από τις/τους υποψήφιες/ους…

Από την πλευρά μας ως Daynight.gr, δίνουμε κι εμείς τις ολόθερμές ευχές μας σε όλα τα παιδιά!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version