Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: 24χρονος κυκλοφορούσε με 400 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο ΚΤΕΛ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πάνω από 400 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκε να μεταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, 24χρονος Έλληνας που συνελήφθη πρωινές ώρες της Κυριακής, στον Άγιο Νικόλαο.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκας που έχουν κατασχέσει οι αστυνομικές υπηρεσίες του νομού. Την υπόθεση χειρίστηκε το ΤΑΕ Λασιθίου στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης.

Ο νεαρός είχε ταξιδέψει από Αθήνα στην Κρήτη και συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε στα ΚΤΕΛ Αγίου Νικολάου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει ποινικό μητρώο και αυτό ίσως να ήταν ένα στοιχείο που μέτρησε για την «στρατολόγηση» του από το κύκλωμα διακίνησης. Προφανώς θεωρούσαν ότι το καθαρό ποινικό μητρώο και το νεαρό της ηλικίας είναι η τέλεια «βιτρίνα» για να περάσει αλώβητος από πιθανούς αστυνομικούς ελέγχους. Όμως αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου κατάφεραν να τον μπλοκάρουν και να βρουν τα ναρκωτικά.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου που καλείται τώρα να ξετυλίξει περαιτέρω το κουβάρι σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης.

Εδώ και μήνες πάντως το ΤΑΕ Λασιθίου έχει χειριστεί αρκετά σοβαρές υποθέσεις που αφορούν σε διακίνηση ναρκωτικών, στήνοντας διακριτικά και αθόρυβα ένα καλό «δίκτυο» πληροφόρησης γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις, το οποίο αποδίδει αποτελέσματα.

Πηγή: cretalive.gr

Κρήτη: Χειροπέδες σε 42χρονο που κυκλοφορούσε με 23 γραμμάρια κοκαΐνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version