Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: 13χρονη καταγγέλει συνομίληκό της για βιασμό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τον βιασμό της από έναν συνομήλικό της κατήγγειλε μια 13χρονη στην Κρήτη την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπήρξε ένα ένα φλερτ μεταξύ των δύο παιδιών. Την περασμένη βδομάδα λοιπόν, έδωσαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ραντεβού σε ημιτελή οικοδομή στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας όπου φοιτούν. Λίγη ώρα αργότερα 13χρονη, κατήγγειλε ότι το αγόρι την ακινητοποίησε, και στη συνέχεια την βίασε. Το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβησαν στην μητέρα της η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και κατέθεσε μήνυση.

Ο ανήλικος συνελήφθη μετά  από εισαγγελική εντολή, με τους αστυνομικούς ωστόσο να παιρνούν χειροπέδες στην μητέρα του για παραμέληση. Η όλη υπόθεση πάντως είναι ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης καθώς ζητήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης η οποία αναμένεται από αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version