Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός προβλέπει τον καιρό με έναν… βολβό – Δείτε την απίστευτη τεχνική του!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανά τους αιώνες οι άνθρωποι έχουν επιχειρήσει να βρουν διάφορους τρόπους πρόβλεψης του καιρού.

Ακόμη και σήμερα όπου η επιστήμη έχει πάρει τα ηνία και η μετεωρολογική πρόβλεψη αποτελεί μια ολόκληρη επιστήμη. δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταφεύγουν σε ερασιτεχνικές μεθόδους για να δουν τι θα… ξημερώσει από μετεωρολογικής άποψης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σάββας Κωνσταντάκης, ο οποίος διαθέτει έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει τις προγνώσεις του.

Κι αυτό το κάνει, με τη βοήθεια του βολβού ενός άγριου φυτού της κρητικής υπαίθρου, του βρουλίτη!

Ο κύριος Σάββας από τον Καλοχωραφίτη Δήμου Φαιστού, ο οποίος διδάχτηκε από τον αείμνηστο πατέρα του Γιώργου τη συγκεκριμένη μέθοδο, τη θεωρεί αλάνθαστη, διαβεβαιώνοντας μας πως σύμφωνα με αυτή, για φέτος έχουμε μπροστά μας… χειμώνα με νερά!

Όπως εξηγεί ο ίδιος σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, η πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών που έρχονται γίνεται παρατηρώντας τον διπλό βολβό: όταν ο κάτω βολβός είναι ακόμα μεγάλος σημαίνει ότι ο Χειμώνας έχει πολλά νερά πίσω , ενώ αν εξαφανιστεί και μείνει μόνο ο πάνω βολβός σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλα νερά…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version