Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Νέα ανατροπή στη δίκη της Μελίνας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, διεκόπη η δίκη για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, καθώς ένσταση με την οποία ζήτησε την ακύρωση των τριών νέων πραγματογνωμοσυνών που έγιναν με εντολή του δικαστηρίου, υπέβαλε πριν από λίγο η πολιτική αγωγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολίτικη αγωγή ζήτησε την ακύρωση διότι κατά την ενεργεία των πραγματογνωμοσυνών που έγιναν θα έπρεπε να έχουν γνωστοποιηθεί το πού και το ποτέ γίνονται στους τεχνικούς σύμβουλους και των δυο πλευρών, ώστε να παρίστανται κάτι που δεν έγινε.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση κηρύσσει άκυρη την πραγματογνωμοσύνη και διατάσσει την επανάληψη με την παρουσία των τεχνικών συμβουλών. Η πολιτική αγωγή ζητά την αντικατάσταση των πραγματογνωμόνων.
Πηγή: cretalive | creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version