Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 22χρονος: Τραυματίστηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέο σοβαρότατο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των ατυχημάτων που σημειώνονται ακατάπαυστα στους δρόμους της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το περιστατικό σημειώθηκε στη 1:35 τα ξημερώματα όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα, 51 ετών, συγκρούστηκε με μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο νεαροί, σε διασταύρωση στην περιοχή των Αγιών Θεοδώρων στο Ηράκλειο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τους νεαρούς τραυματίες ηλικίας 20 και 22 ετών και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε πιο σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Η Τροχαία Ηρακλείου διεξάγει έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στην αστυνομία όπου παρείχε όλες τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version