Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εξοργισμένος ο Κρητικός που του έκαψαν το αμάξι: «Ήντα ‘μαστε επαέ; Πρέπει να πάρουμε τα όπλα να σκοτώσουμε;»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς ένα όχημα, στις Μοίρες, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, μάλιστα, διακρίνεται ο δράστης να προσεγγίζει το αυτοκίνητο και αφού ρίχνει εύφλεκτο υγρό στον αριστερό μπροστινό τροχό, στη συνέχεια ανάβει φωτιά και αποχωρεί, αφήνοντας το όχημα να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος είδε το όχημα του να καταστρέφεται και την κατοικία του να απειλείται από τις φλόγες, εξοργισμένος μπροστά από την κάμερα του Daynight.gr, δήλωσε πως ουδείς ενδιαφέρθηκε για το περιστατικό, παρά το γεγονός ότι η επίθεση εναντίον του απασχόλησε την πλειοψηφία των ΜΜΕ του νησιού.

«Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Ούτε η αστυνομία, ούτε ένας υπάλληλος της πυροσβεστικής ενδιαφέρθηκε, δεν πήραν ένα τηλέφωνο. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τα όπλα; Δεν μας υπολογίζει κανείς, ζητώ βοήθεια και δεν έρχεται κανείς!», ανέφερε εμφανώς εξοργισμένος.

Δείτε το βίντεο του Daynight.gr:

Tο βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη να βάζει φωτιά στο όχημα: 

Κρήτη: Κουκουλοφόρος βάζει φωτιά σε αυτοκίνητο και τον «πιάνουν» οι κάμερες | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version