Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αντί για νυχτερινό μπάνιο… πήγε στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αλλημηνύθηκαν ένας 25χρονος ξεναγός και ο 44χρονος εργαζόμενο στην ιδιωτική ασφάλεια ξενοδοχείου στα Μάλια, μετά από το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (3/8) στην παραλία μπροστά από την ξενοδοχειακή μονάδα.

Όπως υποστηρίζει ο 25χρονος, πήγαν με την παρέα του περίπου στις 04.30 το πρωί για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, σε δημόσιο σημείο. Περνώντας μπροστά από το ξενοδοχείο όμως, ο υπάλληλος, τους επιτέθηκε φραστικά και χειροδίκησε εναντίον του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσεις τις αισθήσεις του.

Ο ξεναγός μετέβη στο νοσοκομείο για τις α’ βοήθειες και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον του 44χρονου, ο οποίος με τη σειρά του μήνυσε τον 25χρονο για ψευδή καταμήνυση.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version