Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναστάτωση στο Παγκρήτιο Στάδιο: Ξηλώθηκε τμήμα του στεγάστρου από τους ανέμους | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τμήμα 50 μέτρων από το βορειοανατολικό τμήμα του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου αποκολλήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.

Στο σημείο έσπευσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης, ενημερώθηκαν και οι υπηρεσίες (Πυροσβεστική, ΕΛ.ΑΣ. και Πολιτική Προστασία), ενώ το Στάδιο εκκενώθηκε από τον κόσμο, όπου βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο προπονήσεων.

Στο σημείο μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε υπαλλήλους, ενώ επί τόπου έσπευσε και η Τροχαία Ηρακλείου, προκειμένου να λάβει μέτρα αν κριθεί αναγκαίο, ενώ το Στάδιο δε θα επαναλειτουργήσει πριν εκτιμηθεί η κατάσταση και ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός μετέβη στο Παγκρήτιο, για να δει ιδίοις όμμασι το πρόβλημα και να ενημερωθεί.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version