Διαφήμιση

XANIA

Δεν σταματούν οι απάτες στην Κρήτη – 19χρονος «κλαίει» τα 1.800 ευρώ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα 1.800 ευρώ που έδωσε για προκαταβολή “κλαίει” ένας 19χρονος από τα Χανιά, που είδε αγγελία πώλησης μιας μοτοσικλέτας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τσίμπησε το … δόλωμα και επικοινώνησε με τον δήθεν πωλητή.

Ο φερόμενος ως πωλητής έδωσε στον 19χρονο δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους ο νεαρός μετέφερε το ποσό των 1.800 ευρώ και κατόπιν περίμενε το νέο του απόκτημα να φτάσει στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο της γραμμής.

Όταν ο 19χρονος πήγε στο λιμάνι διαπίστωσε ότι … μοτοσικλέτα δεν υπήρχε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήθεν πωλητή, ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να τη βάλει στο λιμάνι και θα το έκανε την επόμενη ημέρα.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη ενώ ούτε επιτεύχθηκε ξανά τηλεφωνική επικοινωνία, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να καταφύγει στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε την απάτη σε βάρος του.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version