Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Άφησαν τους επιβάτες της πτήσης για την Κρήτη έξω από το αεροπλάνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Απίστευτο περιστατικό και αφάνταστη ταλαιπωρία με επιβάτες της πτήσης Ryanair, από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Χανιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι επιβάτες στο zarpanews.gr, η πτήση ήταν προγραμματισμένη για να αναχωρήσει στις 8:05 το πρωί.

Οι επιβάτες έφθασαν στην πύλη της προς αναχώρηση πτήσης 15 λεπτά νωρίτερα αλλά οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν τους επέτρεψαν την επιβίβαση στο αεροσκάφος με τον αιτιολογικό ότι άργησαν.

Αποτέλεσμα να χάσουν το αεροπλάνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρόλα αυτά η πτήση αναχώρησε με καθυστέρηση 15 λεπτών δηλαδή αναχώρησε αντί για 8:05 το πρωί στις 8:20, γεγονός το οποίο σημαίνει πως οι επιβάτες ήταν στην πύλη της Ryanair, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την πραγματική ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου για τα Χανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version