Διαφήμιση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης τρολάρει τον… Μητσοτάκη: «ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία γιατί…»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πρεμιέρα σήμερα (1/6) για τις Πανελλήνιες 2023, με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο στο TikTok, με αυτοσαρκαστική διάθεση.

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις;” “Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”», λέει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται το κλασικό πλέον «σταμάτα» και στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα από την επίσκεψή του σε περίπτερα άλλων κομμάτων στην Κυψέλη.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν Πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_

Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version