Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καιρός: Έρχονται διάσπαρτες μπόρες και μετά ξανά 40άρια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με το τριπλό κύμα καύσωνα να έχει αφήσει την Ελλάδα, ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε σε γράφημα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό έως και τις 9 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή καιρού της ΕΡΤ, από την Τετάρτη (2/8) έως και το Σάββατο (5/8) η θερμοκρασία θα φτάσει στους κλειστούς κάμπους ακόμη και τους 40 βαθμούς.

Παράλληλα, την εμφάνισή τους θα κάνουν διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (31/7) και την Τρίτη (1/8) τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια τις θερμές ώρες.

Οι βροχές θα επιστρέψουν ξανά το Σάββατο, ενώ αυτή τη φορά θα υπάρχουν και καταιγίδας στα δυτικά και βόρεια ορεινά, αλλά και στις ημιορεινές περιοχές. Οι μπόρες θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη (7/8).

Δείτε την πρόγνωση

Πηγή: reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version