Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Οι εμφανίσεις με μαγιό της Μαρίνας Πατούλη στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στα Χανιά βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγο της και τον γιο της συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα Χανιά είναι μια από τις αγαπημένες της πόλης μιας και έχει ρίζες από τους γονείς της στην Κρήτη.

«Αποχαιρετούμε τις εκπληκτικές παραλίες των Χανίων την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου! Αγαπάμε Κρήτη και του χρόνου πάλι εδώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο Facebook. Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι σέξι εμφανίσεις της με λευκό και λεοπάρ μπικίνι στις παραλίες του νησιού.

 

«Με μεγάλη συγκίνηση απόψε βρισκόμαστε οικογενειακώς στον τόπο που μεγάλωσαν οι γονείς μας, στα ιστορικά Χανιά», είχε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση της.

Πηγή: www.trelokouneli.gr/Tο διαβάσαμε εδώ – See more at: http://newsone.gr/lifestyle/1151364-i-emfanisis-me-magio-tis-marinas-patouli-sta-chania#sthash.vQAeqFez.dpuf

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version