Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Γλυκό Μωσαϊκό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα αγαπημένο γλυκό από την παιδική μας ηλικία!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ. (1 1/2 φλυτζ.τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 200 γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 40 γρ. (5 κουτ.σούπας) κονιάκ
  • 50 γρ. (5 1/2 κουτ.σούπας) κακάο
  • 250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
  • 100 γρ. καρύδια (προαιρετικά)
  • αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, και αποσύρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε την άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.
  3. Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύετε καλά.
  4. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, και μόλις σταθεροποιηθεί το απλώνετε στο αλουμινόχαρτο ή σε άλλο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε σχήμα κορμού.
  5. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
  6. Όταν παγώσει το πασπαλίζετε από πάνω με ψιλοτριμμένο μπισκότο.
  7. Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.

 

 

Πηγή: sintagespareas

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version