Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Το καλύτερο κόλπο σεξουαλικής «αποπλάνησης»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν είναι ούτε τα φουσκωμένα μπράτσα, ούτε το βαθύ ντεκολτέ – Το σημαντικότερο εργαλείο σεξουαλικής αποπλάνησης είναι άλλο

Το πιο σημαντικό εργαλείο σεξουαλικής αποπλάνησης αποτελούν οι σωματικές μυρωδιές. Πολλές επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι οι φυσικές μυρωδιές που εκπέμπονται από το σώμα μας είναι σήματα που προκαλούν σεξουαλική έλξη. Παρατηρήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια των πειραμάτων ότι οι γυναίκες έλκονταν περισσότερο από τους άνδρες που ανέδιδαν μυρωδιά ιδρώτα, και μάλιστα ιδρώτα που αντιστοιχούσε σε γενετικές ταυτότητες πολύ διαφορετικές από τις δικές τους.

Σε ένα ζευγάρι, οι γενετικές διαφορές αυξάνουν την πιθανότητα απόκτησης παιδιών με καλή υγεία. Όταν οι άνθρωποι συνάπτουν αιμομικτικούς γάμους, όπως γινόταν στην εποχή των βασιλιάδων της Γαλλίας, οι κίνδυνοι ανάπτυξης γενετικών ασθενειών αυξάνονται δραματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version