Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Προχωράει ακάθεκτος! Ο Τσιτσιπάς στους 4 του Αυστραλιανού Open | ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στην Αυστραλία! Νέος θρίαμβος για τον 20χρονο πρωταθλητή με νίκη 3-1 (7-5, 4-6, 6-4, 7-6) επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Ο Έλληνας τενίστας είναι πλέον στους 4 του Australian Open.

Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις και κρίθηκε στον τελευταίο πόντο του ταϊ μπρέικ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 7-5 αλλά έχασε το δεύτερο με 4-6.

Δεν ήταν αποφασισμένος να χάσει το ραντεβού του με μια ακόμη επιτυχία. Το ραντεβού του με την ιστορία και μια σπουδαία πρόκριση στους 4 ενός Grand Slam. “Επέστρεψε” και ανάγκασε όσους ήταν στην Rod Laver Arena να παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα τη μάχη του απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Φωτογραφία Reuters

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και το ματς έφτασε στο τάι μπρέικ, όπως και η αναμέτρηση με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία. Και δεν το έκανε. Πήρε το τελευταίο σετ με 7-6 έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εν δράσει

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Δείτε τον τελευταίο πόντο του αγώνα

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version