Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Λένε πως ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς της Παρί Σ. Ζ. είναι μόλις 12 χρονών…

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η La Liga Promises είναι το πρωτάθλημα για τους πολύ μικρούς στην Ισπανία κι εκεί συμμετέχει φέτος και η Παρί Σεν Ζερμέν. Μόνο που ένας δικός της παίκτης έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και αυτό είναι λογικό, καθώς ξεχωρίζει απ’ όλους τους 12χρονους, μοιάζοντας έτοιμος να πάει φαντάρος.

Η Παρί έβαλε μάλιστα και ανακοίνωσε, για να επιβεβαιώσει ότι ο Μπιτσιαμπού Αλ Σαντάλ είναι πράγματι 12 χρονών και όχι μεγαλύτερος, όπως έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Αφρική, όπου τα αρχεία γέννησης δεν είναι πάντα τσεκαρισμένα. Οπως και να έχει πάντως, ο πιτσιρικάς είναι θηριώδης μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους και στα μαρκαρίσματα δεν γίνεται να τον σταματήσουν.

Πηγή:gazzettta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version