Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Γιαγιάδες τραγουδούν στο μπαλκόνι «ο Χάρος βγήκε παγανιά»! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα μας βοηθήσει να μην χάσουμε εντελώς την αισιοδοξία μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε με την επιδημία του κοροναϊού, αυτό είναι αναμφίβολα το χιούμορ και αυτές οι γιαγιάδες κάπου στην Κυψέλη φαίνεται πως το έχουν εμπεδώσει καλά αυτό.

Μπορεί το κάλεσμα της Κυριακής 15/3 στα social media να ζητούσε από τους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 21:00 για να χειροκροτήσουν, σε μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, όμως τρεις ηλικιωμένες κυρίες στην Κυψέλη έκαναν κάτι απείρως πιο αστείο.

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αθηναίος τραγουδάει στο μπαλκόνι Λένα Ζευγαρά και τρώει… άκυρο πανηγυρικό! | ΒΙΝΤΕΟ

Όπως αναφέρει το ethnos, βγήκαν στο μπαλκόνι κρατώντας ντέφια και τραγούδησαν κάποια… ευχάριστα #not άσματα όπως το «ο χάρος βγήκε παγανιά» και «έχετε γεια βρυσούλες», προκαλώντας γέλια και χαρά στους γείτονές τους.

Ένα χειροκρότημα στις κυρίες κι από εμάς, λοιπόν:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version