Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Εκτός Ευρωπαϊκών Κυπέλλων όσες ομάδες δεν συμμορφώνονται στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανοιχτό παρέμεινε το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού Grexit, μετά τη συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με στελέχη της UEFA και της FIFA στην Ελβετία.

Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεσμεύθηκε ο υπουργός Επικρατείας. Σύμφωνα με την κυβερνητική ενημέρωση, ολοκληρώθηκαν απόψε οι διήμερες επαφές του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με την UEFA στην Ελβετία, όπως και η επικοινωνία με τη FIFA. Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

H UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ από την ελληνική πλευρά υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο, και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version