Διαφήμιση

LIFESTYLE

Αυτή είναι η κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς-Γιατί την «μπλέκουν» οι Σέρβοι με τους πυροβολισμούς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ιστοσελίδα από τη Σερβία υποστηρίζει πως η κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς σε βάρος του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) είδε έναν άγνωστο άνδρα που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας «Smart» να ανοίγει… πυρ εναντίον του. Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού γλίτωσε… από θαύμα, αφού πρόλαβε – όπως κατέθεσε στην αστυνομία μετά το συμβάν – να βουτήξει προς το έδαφος και να αποφύγει τις σφαίρες.
Από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό, αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστυνομία ήταν τα αίτια της επίθεσης. Παράλληλα, στην πατρίδα του Κοβάσεβιτς ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για το γιατί πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μάλιστα, ιστοσελίδα στέκεται σε δυο πιθανές αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον δράστη.

Η ιστοσελίδα «Alo.rs» αναφέρεται σε πληροφορίες, από πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη. Ένα από τα πιθανά κίνητρα των δραστών είναι οι οικονομικές/επαγγελματικές διαφορές. Το δεύτερο σενάριο, όμως, εμπλέκει και την κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μια περιπέτεια που είχε στο παρελθόν…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version