Διαφήμιση

ΥΓΕΙΑ

4 λόγοι που σε δυσκολεύουν να κοιμηθείς το βράδυ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο ύπνος είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία που σε κάποιους ανθρώπους βγαίνει αβίαστα και σε κάποιους άλλους με μεγάλη δυσκολία. Αν μέχρι σήμερα από την στιγμή που ακουμπούσες το μαξιλάρι σου, μέχρι και την επόμενη ώρα, βασανιζόσουν, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να το αλλάξεις και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό. Σου αναλύουμε παρακάτω 4 πολύ συνηθισμένους λόγους που σε δυσκολεύουν να κοιμηθείς σαν πουλάκι όταν πέφτεις στο κρεββάτι και σου αναλύουμε πώς να κοιμάσαι καλύτερα αν…

…Είσαι εθισμένη στο κινητό σου
Kαταρχάς πρέπει να γνωρίζεις ότι η σωστή απόσταση για να βρίσκεται το smartphone σου ενώ κοιμάσαι είναι πάνω από 35 εκατοστά. Αν λοιπόν το έχεις κάτω από το μαξιλάρι σου για να δεις μήπως έχεις μήνυμα στο messenger μετά τις 2 το βράδυ…βγάλ’το από εκεί και βάλ’το στο κομοδίνο σου.

Διαβάστε την συνέχεια στο queen

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version