Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη φωτογραφία;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φαινομενικά αθώα φωτογραφία έξι νεαρών γυναικών που κάθονται σε έναν καναπέ. Δεν έχει τίποτα περίεργο, σωστά;

Απλά έξι φίλες που περνούν καλά.

Ομως, ξανακοιτάξτε και προσπαθήστε να βρείτε τα πόδια που ανήκουν στην νεαρή γυναίκα που κάθεται στη μέση της εικόνας. Πού βρίσκονται;

Δεν μπορείτε να τα βρείτε. Δεν υπάρχουν. Είναι σαν να μην έχει πόδια. Αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στο Reddit στις 24 Δεκεμβρίου, όπου έγινε viral.

Για να λύσετε το μυστήριο, θα πρέπει πρώτα να παραδεχτείτε ότι το γόνατο που φαίνεται με το σκισμένο τζιν δεν ανήκει στη γυναίκα που κάθεται στην αριστερή άκρη του καναπέ. Η δεύτερη κοπέλα από τα αριστερά της εικόνας φοράει σκισμένο τζιν ενώ τα πόδια με το μπλε σκισμένο τζιν ανήκουν στην κοπέλα στο κέντρο.

Για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτή την περίεργη εικόνα, το mashable έβαλε χρωματιστά πλαίσια σε κάθε κοπέλα.

 

 

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version