Διαφήμιση

ΤΑΞΙΔΙ

Αυτά είναι τα 21 μέρη που πρέπει να δεις από κοντά το 2017 | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του 2016 έχει φτάσει και πολλοί είναι εκείνοι που ήδη σκέφτονται τι θα κάνουν τη νέα χρονιά. Οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν ήδη αρχίσει να συμπληρώνουν τη λίστα τους με τους προορισμούς του 2017 και το National Geographic Traveler τους διευκολύνει δημοσιεύοντας τον δικό του ετήσιο κατάλογο με τα μέρη που πρέπει να επισκεφθούμε.

Από τις εκπληκτικές εκτάσεις του Καναδά μέχρι την ηφαιστειώδη πανδαισία της Χαβάης, από την ανέγγιχτη ομορφιά της Φινλανδίας μέχρι τον υποβρύχιο παράδεισο του Μεξικού, αυτές είναι μερικές ιδέες για τις ταξιδιωτικές ανακαλύψεις της χρονιάς που έρχεται. Ειδικοί και συντάκτες του περιοδικού επέλεξαν τους προορισμούς χωρίζοντάς τους σε τρεις κατηγορίες: πόλεις, φύση και πολιτισμός.

Στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα Εθνικά πάρκα της Ινδίας- στην κατηγορία φύση, η Μάλτα για τον πολιτιστικό πλούτο της, η Αλμπέρτα του Καναδά, η Μαδρίτη, η Μόσχα αλλά και τα Δυτικά Βαλκάνια.

Banff, Αλμπέρτα, Καναδάς
Matorac, Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Μπάχα Καλιφόρνια, Καλιφόρνια
Εθνικά πάρκα Ινδίας
Ελβετία
Βαλέτα, Μάλτα
Speicherstadt, Αμβούργο
Μόσχα, Ρωσία
Παπούα Νέα Γουινέα

Πηγή: Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version