Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Έξι σημεία για να την αγγίξεις και να σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μην στείλεις όμως τους γείτονές σου να κάνουν παράπονα σε εμάς.

Λένε ότι το σεξ είναι για όλους και σαφώς έχουν δίκιο! Τι γίνεται όμως με το σεξ το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα την μετριότητα ή ακόμα και από το διεκπαιρεωτικό του στιλ και θέτει στόχους για κορυφές και σίγουρα μεγάλο σαματά (εμπεριέχονται τα βογκητά, η αποθέωση και φυσικά οργασμοί άνευ προηγουμένου). Ναι, σε αυτό το σεξ θα αναφερθώ σήμερα και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να το πετύχεις. Συγκεκριμένα, σε όλα εκείνα τα σημεία του περίπλοκου γυναικείου σώματος που πρέπει να επικεντρωθείς και να δώσεις το 100% του εαυτού σου ώστε να έχουμε το- λιγότερο -εκκωφαντικά αποτελέσματα. Έχουμε και λέμε…

1. Εν αρχήν ην… η κλειτορίδα

Θα τη λέγαμε τη ναυαρχίδα του στόλου και όχι αδίκως. Διότι αν αγνοήσεις τη συγκεκριμένη- αρκετά μικρή οπτικά-απόφυση τότε είσαι χαμένος από χέρι. Βέβαια-και το τονίζω-επειδή η ευαισθησία είναι μεγάλη, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές, ευγενικές και κυρίως συντονισμένες. Συνταγή δεν υπάρχει, διότι κάθε κλειτορίδα-και κατ’ επέκταση γυναίκα-είναι μοναδική. Αν βαδίζεις σωστά, θα το αντιληφθείς από την έκφραση προσώπου, το γυρισμένο μάτι-αυτό που φαίνεται μόνο ασπράδι-και φυσικά το γνωστό τρέμουλο από πάνω μέχρι κάτω. Μείνε εκεί, καλά το πας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version