Διαφήμιση

VIRAL

Να γιατί όσοι ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ζουν περισσότερο! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι τελικά μύθος ή αλήθεια ότι όσοι χαμογελούν εκτός από το ότι περνούν καλύτερα ζούνε και περισσότερα χρόνια; Ένα βίντεο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.
Τι μας λέει λοιπόν το βίντεο; Ότι όταν χαμογελάμε, οι μυς του προσώπου μας κινούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνονται ενδορφίνες. Αν τώρα δε γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτές, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για τις ορμόνες που ελέγχουν τα συναισθήματα ευτυχίας που νιώθουμε (ή και δεν νιώθουμε).
Όσο περισσότερο χαμογελάμε, τόσο περισσότερο «προπονείται» ο οργανισμός στο να σκέφτεται αισιόδοξα. Και ως γνωστόν η αισιοδοξία είναι το ήμισυ της ευτυχίας.
Υπάρχουν πολλές επιστημονικές έρευνες μάλιστα που υποστηρίζουν ότι τα χαμόγελα μας κάνουν πιο δημιουργικούς, περισσότερο θελκτικούς και μας δίνουν αρχηγικές ικανότητες.
Μάλιστα, το να χαμογελάτε βοηθά το ανοσοποιητικό σας σύστημα και μειώνεται το στρες που νιώθετε (σ.σ: το άγχος κρύβεται πίσω από σοβαρές ασθένειες όπως π.χ. ο καρκίνος).

Δείτε αναλυτικά γιατί όσοι χαμογελούν είναι πιο υγιείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version