Διαφήμιση

PLUS +

ΚΝ-95: Πόσο κοστίζει η μάσκα που θα χρησιμοποιούμε από αύριο σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τη χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας KN-95 για την είσοδο των πολιτών στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Πρόκειται μάσκα με πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία.

Σύμφωνα με παλαιότερη εγκύκλιο, οι μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2 προσφέρουν προστασία 94-95%, είναι μίας χρήσης και δεν πρέπει να συνδυάζονται με δεύτερη μάσκα, αλλά να φοριούνται μόνες τους.

Θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν το πιστοποιητικό CE και να μην διαθέτουν βαλβίδα εκπνοής, η οποία επιτρέπει στα αναπνευστικά σταγονίδια που περιέχουν τον ιό να διαφύγουν.

H συγκεκριμένη μάσκα φέρει ρυθμιζόμενο έλασμα στην περιοχή της μύτης, ώστε να εφαρμόζεται πιο κοντά στο πρόσωπο για αυστηρότερη προστασία.

Πόσο κοστίζει

Ο τύπος μάσκας ΚΝ95 ή FFP2 προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από άλλες που κυκλοφορούν, ωστόσο είναι και ακριβότερη από τις υπόλοιπες. Στα φαρμακεία, η τιμή της κυμαίνεται από 0,50 λεπτά έως 1 ευρώ η μία.

Ο συγκεκριμένος τύπος μάσκας, παρέχει αναπνευστική προστασία σχεδιασμένη με μια αρκετά σφιχτή εφαρμογή στο δέρμα του προσώπου, ώστε να φιλτράρει αποτελεσματικά τα σωματίδια στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version