Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ζευγάρι με τον εγγονό πασίγνωστου εφοπλιστή η Κατερίνα Καινούργιου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τέσσερις μήνες μετρά η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο με το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους είχαν πάει μαζί να παρακολουθήσουν την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο «Δελφινάριο», το «Ζητείται σεφ της κωμωδίας» τον περασμένο Απρίλιο. Τώρα το περιοδικό HELLO! εξασφάλισε αποκλειστικά το ζευγάρι μαζί και σε τρυφερές στιγμές. Ο 29χρονος Φίλιππος είναι εγγονός του εκλιπόντα εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, γιος της κόρης του Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται και από τις φωτογραφίες να διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της προσωπικής της ζωής.

Πηγή: TheCaller

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version