Διαφήμιση

LIFESTYLE

Βασίλης Μπισμπίκης: Όσες φορές έδειξε την αγάπη του για την Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πριν λίγες ημέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης μας ξάφνιασε καθώς έκανε τατουάζ την Κρήτη στο πόδι του.  Ο ηθοποιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το νησί μας.

Έχει μάλιστα δημιουργήσει δυνατές φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του νησιού, τις οποίες και μοιράζεται στα social media του. Όπως όταν επισκέφθηκε ένα παραδοσιακό εστιατόριο.

Την αγάπη του για την Κρήτη έχει αποκαλύψει και ο κολλητός του φίλος Μανώλης Κονταρός,  ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο Βασίλης Μπισμπίκης αναζητά να αγοράσει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα στο χωριό Τζιτζιφές.

«Θα χαρώ να τον έχω γείτονά μου, να γίνει Αποκορωνιώτης. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι θέλει ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην περιοχή του Αποκόρωνα, ενδιάμεσα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη, έχεις δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη, ξέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version