Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η στιγμή που ο Πάνος Καλλίδης μπαίνει σπίτι μετά το Survivor | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την προηγούμενη Κυριακή ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4, καθώς οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, ενώ του έλειψε η οικογένειά του, όπως τόνισε στον αποχαιρετιστήριο λόγο του.

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και η υποδοχή της οικογένειάς του στο σπίτι ήταν άκρως συγκινητική.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στο σπίτι και στην οικογένειά του και η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου φρόντισε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή, ενώ ανήρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πάνος Καλλίδης μπήκε στο σπίτι και τα τρία παιδιά του έτρεξαν κατευθείαν κατά πάνω του, λέγοντάς του πως είναι ο καλύτερος, ενώ ξέσπασαν σε ουρλιαχτά. Ένα από τα παιδιά του, μάλιστα, του είπε “μπαμπά, βρωμάς!”

Δείτε παρακάτω το βίντεο της επιστροφής:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version