Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ποιος αποχωρεί από το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αναμφισβήτητα αυτή η εβδομάδα που ξεκινά για την Χριστίνα Λαμπίρη θα είναι διαφορετική… Θα είναι μία εβδομάδα αλλιώτικη απ ΄τις άλλες. Θα είναι μία εβδομάδα όπου μπορούμε να πούμε πως η καθημερινή της εκπομπή , “La Biri-Biri”, θα είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή… Σαν να επιχειρεί ένα μικρό… restart!

Και αυτό φυσικά σου το λέω, γιατί πλέον η Χριστίνα θα αναλαμβάνει δράση στο καθημερινό πρόγραμμα του Epsilon από τις 11:45 το πρωί μέχρι και τις 3.30, μιας και ως γνωστόν μετά την αποχώρηση των Καραβάτου-Κατσούλη από το κανάλι, τόσο η πιο πρωινή Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Χριστίνα αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του το “Έτοιμο το πρωινό”.

Έτσι, η εκπομπή προχωρά σε μία γενναία ανανέωση, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη δυναμική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές που έχουν να κάνουν και με τα πρόσωπα του “La Biri-Biri” που βρίσκονται τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ από την εκπομπή αποχωρεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, τον οποίο και από αύριο δεν θα βλέπουμε πια στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη!

 

Πηγή: tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version