Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Δείτε τα πρώτα πλάνα από το γαμήλιο πάρτι τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε χθες το μεσημέρι με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Κουμπάρες στο γάμο της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη – σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος-αστραπή: Παντρεύτηκαν Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος!

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε πλάνα από την γαμήλια δεξίωσή τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Παντρεύτηκαν την πρώτη μέρα μετά το Πάσχα, την πρώτη μέρα μετά τη σαρακοστή, που η εκκλησία μας επιτρέπει να γίνονται μυστήρια…» και άρχισαν να προβάλλονται τα πρώτα πλάνα. Ένα πλάνο από το γραφικό εκκλησάκι που έγινε ο γάμος και ακολούθησαν πλάνα από την γαμήλια δεξίωση της ηθοποιού με τον σεφ! Το πάρτι που ακολούθησε έγινε στο σπίτι – κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη!

Δείτε τα πλάνα από την δεξίωση του γάμου της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

 

7

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version